Proiect Construct Regiunea Transilvania

Inființată in anul 2008, PROIECT CONSTRUCT REGIUNEA TRANSILVANIA a deservit cu devotament si seriozitate cerințele beneficiarilor prin varietatea proiectelor realizate.

Conform cerințelor pieței, societatea noastră a reușit să exceleze in diferite domenii de proiectare - vezi sectiunea Servicii

Obiectul principal de activitate al firmei este: Lucrări de proiectare a drumurilor și a căilor ferate.

Societatea s-a dezvoltat treptat, în prezent având un număr de 92 angajați, din care peste 40 de ingineri, arhitecți, manageri de proiecte, tehnicieni, experți achiziții publice, economiști, consilieri juridici.

Creativitatea și inovația, deschiderea către nou și disponibilitatea pentru schimbare reprezintă trăsăturile esențiale care fac diferența într-un mediu de afaceri din ce în ce mai competitiv. Actionând într-un domeniu în care cooperarea, profesionalismul și exigența sunt cheile performanței, PROIECT-CONSTRUCT REGIUNEA TRANSILVANIA a construit o echipă puternică și unită, în care calitățile individuale sunt puse în valoare într-un mod optim, succesul grupului construindu se prin implicarea fiecăruia.

Societatea este organizată să funcționeze pe principiul subordonării ierarhice și are în componența sa compartimente de specialitate necesare realizării proiectelor conform domeniului de activitate.

Pentru realizarea obiectivelor în domeniul proiectării, societatea noastră evaluează și îmbunătățește calitatea serviciilor prestate în folosul clientilor.

În egală măsură este promovat profesionalismul, având angajați bine pregătiți, asigurându-le perfecționarea continuă a acestora în domeniul proiectării prin tehnologii avansate și programe de proiectare de ultimă generație.